Husleverans

6.30 blev vi uppringda av lastbilschauffören som inte hittade/vågade sig in med bilen i villaområdet, utan fick först ta en rekognoseringsrunda i vår bil.

Väl framme vid tomten så håller självklart en annan lastbil på att lasta av marksten till en granne, trots att vi i förväg lämnat ut information om att vägen inte får blockeras under husleveransen!Medan Mattias och lastbilschaufför åkte tillbaka till lastbilen, så hann den andra lastbilen bli klar, men de skulle ha ett lass till, vilket minsann fick vänta till i eftermiddag!
Det fanns en hjullastarkille på plats som var sysslolös i väntan på Mattias med lastbil i släptåg, så han fick order att skyffla ut vår stora jordhög :) :) :)Vår duktiga lastbilschaufför (50 år i branchen) gav sig på att backa med släp hela vägen ned till tomten!


Avlossning
Thérèse fick i uppdrag att pricka av allt som lyftes av bilen.

Dagen avslutades med att täcka in känsligt material med presenningar. Precis då kom lastbilen till grannen tillbaka, mycket tung trafik på dessa smala och annars så lugna vägar (till vår granne Sunes förtjusning).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0